Fudbaler TOŠK-a nakon pobjede

To je pravi kapiten: Pobjedu poklanjamo treneru koji je jučer dobio sina

Kapiten TOŠK-a Šerif Hasić bio je zadovoljan nakon današnje pobjede njegovog tima protiv Zvijezde iz Gradačca s 2:0.

U pitanju je bio prvi susret četvrtine finala Kupa BiH u kojem je TOŠK slavio sasvim zasluženu pobjedu, a nakon meča Hasić je u razgovoru za SportSport.ba poručio kako je ovaj trijumf posvećen njihovom treneru koji je jučer dobio sina.

"Moram da kažem da je utakmica bila jako teška. Teren je bio u užasnom stanju. Za nas je ovo bio vrlo važan meč. Odigrali smo odlično cijelu utakmicu, želim se zahvaliti mojim saigračima na zalaganju".

"Ovu pobjedu želim da poklonim treneru koji je jučer dobio sina. Sad se okrećemo Bratstvu gdje će nam također biti vrlo teško"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Odlično smo stajali na terenu. Igrali smo čvrsto i jako, baš kako smo se dogovorili u svlačionici i na kraju smo to ispoštovali", kaže Hasić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi