Svi se emotivno opraštali od Zlatana, samo defanzivac Uniteda poručio: Odje*i!

Komentar na Ibrahimovićevoj objavi "zapalio" društvene mreže

Svi se emotivno opraštali od Zlatana, samo defanzivac Uniteda poručio: Odje*i!

Zlatan Ibrahimović je napustio Manchester United. Iskusni Šveđanin će karijeru nastaviti u MLS ligi u dresu Los Angeles Galaxyja, a svom već sada bivšem klubu, ali i navijačima i saigračima se zahvalio na Instagramu.

"I sjajnim stvarima dođe kraj. Vrijeme je da krenem dalje nakon dvije fantastične sezone u Manchester Unitedu. Hvala klubu, navijačima, ekipi, treneru, osoblju i svima koji su sa mnom dijelili trenutke", napisao je Ibrahimović, dok su se njegovi saigrači iz Uniteda opraštali od njega emotivnim komentarima.

Ipak, jedan fudbaler Uniteda je imao znatno drugačiji komentar na Ibrahimovićev odlazak.

Naime, defanzivac Crvenih đavola Eric Bailly nije Zlatanov odlazak doživio toliko srceparajućim, pa je njegovu poruku na Instagramu komentarisao riječju: "Odje*i".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nismo sigurni da će se Zlatanu ovo svidjeti, ali svakako je riječ samo o šali, jer su Bailly i Ibrahimović postali veliki prijatelji, a snimke njihovih međusobnih "smicalica" su odavno obišle društvene mreže.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi