To ne bi bilo to da Betis nije imao paklen doček na stadion Sanchez Pizjuan

Vratila se La Liga

To ne bi bilo to da Betis nije imao paklen doček na stadion Sanchez Pizjuan

A. Čaušević

La Liga se nastavila nakon tri mjeseca i to velikim gradskim derbijem između Seville i Betisa. 

Susret na stadionu Sanchez Pizjuan će se igrati bez publike, međutim navijači Seville su se pobrinuli da igrači Betisa svejedno imaju paklen doček.

Kao što se može vidjeti na fotografijama grupa navijača se okupila oko stadiona te je izviždala goste čiji je autobos štitila policija na konjima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pošto se igra bez uobičajne paklene atmosfere i posebnim higijenskog-sanitetskim protoklom jasno je da je ovo najčudniji angalužanski u historiji. 

Okupljeni navijači oko stadiona navijaju i daju podršku svojim ljubimcima, međutim definitivno to nije to kao kada bi bili na tribinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi