To niko nije očekivao: Mario Gotze karijeru nastavlja u Turskoj

Pred potpisom za Galatasaray

To niko nije očekivao: Mario Gotze karijeru nastavlja u Turskoj

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mario Gotze ostao je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom Dortmund.

Gotze je prethodne četiri godine proveo u Dortmundu u koji se vratio iz Bayerna. Međutim, prethodnih sezona nije baš briljirao, ali ruku na srce nije ni bio u prvom planu kod trenera.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je trenutno slobodan jer mu je istekao ugovor, ali sigurno da se ne brine oko novog angažmana jer već ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Njemački mediji pišu da je Gotze veoma blizu da karijeru nastavi u Turskoj i to u dresu Galatasarayja. Navodno, pregovori su već u toku, te je ostalo još samo da se dogovore oko visine plate.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naime, on bi po sezoni trebao zarađivati oko 2.5 miliona eura, te će potpisati ugovor na tri godine. On će biti drugo veliko pojačanje za Galatu nakon što se u ovaj klub prije nekoliko dana vratio Arda Turan.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Samo ti nisi ocekivao moj Causeee
2 1
Martial9
Sutra ce pisat novi obrat u slucaju Götze sutra seli u neki njemacki Klub majku vam kretensku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi