Trener odao Šehića: On mi je rekao da ima te ponude...
Foto: Büyükşehir Belediye Erzurumspor/facebook

Reprezentativac BiH mijenja klub

Trener odao Šehića: On mi je rekao da ima te ponude...

Golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić na slatkim je mukama nakon uspješno završene sezone.

S kapitenskom trakom na ruci Šehić je sa Erzurumsporom izborio povratak u tursku Superligu, no i dalje je pod velikim upitnikom hoće li naredne sezone stajati na golu ovog kluba.

Posljednjih sedmica Šehićevo ime dovodi se u vezu s brojnim klubovima, posebno jer mu je istekao ugovor, a na špekulacije o mogućem odlasku sada se nadovezao i trener golmana u Erzurumsporu Zafer Oger.

"Volio bih da Šehić ostane u Erzurumsporu, ali znam da je dobio ponude od Galatasarayja i Bešiktaša. To mi je rekao", izjavio je Oger, prenose tamošnji mediji.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehić je nedavno izjavio da će naprije razgovarati s čelnicima Erzurumspora, ne skrivajući interesovanje pomenutih klubova, ali i da će mu pri donošenju biti važno to da nađe klub u kojem će konstantno braniti. Ponajviše kako bi začuvao svoje mjesto u reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi