To se čekalo: Ferguson ponovo na treningu Manchester Uniteda

Dao podršku Solskjaeru

To se čekalo: Ferguson ponovo na treningu Manchester Uniteda

E. Čaušević

Nakon tri uzastopne pobjede fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju u gostima protiv Newcastlea meč 21. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli igraju kao preporođeni nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, a njegovo mjesto preuzeo je Ole Gunnar Solskjaer. Atmosfera u ekipi Uniteda se vidno popravila, a to se najbolje vidi na terenu jer je United u seriji od tri uzastopne pobjede.

Također, veliki dokaz poboljšanja jeste i činjenica da se Sir Alex Ferguson vratio na tribine i ponovo prati voljeni klub. Također, Ferguson je dobio i novu funkciju i trenutno je savjetnik Solskjaera koji je njegov vjerni učenik.

Ferguson se pojavio i na treningu Manchester Uniteda što nije bio slučaj dok su treneri bili David Moyes i Louis van Gaal. Solskjaer je izjavio da mu je čast što je Ferguson bio na trening i da se nada da će to biti češće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam što je bio na treningu i uživali smo. Vjerujem da je i on uživao dok je trajao trening i na njemu se vidjelo da je to ono što mu je trebalo. Ohrabrio je igrače i sve nas i nadam se da će dolaziti što češće", rekao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi