Todibo otkrio kako se defanzivci Barcelone ponašaju prema Messiju na treningu

Moraju biti jako oprezni

Todibo otkrio kako se defanzivci Barcelone ponašaju prema Messiju na treningu

E. Čaušević

Mladi francuski defanzivac Jean-Clair Todibo napustio je Barcelonu i prešao je u Schalke.

Todibo je sa Schalkeom dogovorio posudbu do kraja ove sezone, a njemački klub će imati šansu da otkupi ugovor ovog 20-godišnjaka na kraju sezone ukoliko opravda očekivanja.

Francuz je dao intervju za njemačke medije u kojem je govorio o svom boravku u Barceloni. Todibo je stigao početkom 2019. godine iz Toulousea, ali se nije baš naigrao na Camp Nou.

Todibo je za njemačke medije pričao o svemu, a jedna od tema bio je i Lionel Messi. On je otkrio kakvo pravilo imaju defanzivci Barcelone na treninzima kada je u pitanju najbolji igrač svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi znamo da se Messi ne smije povrijediti na treningu. Protiv njega igramo veoma oprezno. Od njega sam zaista mnogo naučio. Nekoliko puta sam imao duel s njim i išao sam klizeći, ali sam bio veoma oprezan da ga ne povrijedim. To je neko pravilo koje defanzivci moraju poštovati", rekao je Todibo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

larokblum
Kakve su ovo nebuloze. Pa fakat neces mu noge slomit, tvoj je saigrac!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi