Ahmedhodžić prošao kroz 15-minutni horor, golman Bordeuxa upisao savršenu asitenciju protivniku

Bordeauxu prijeti fijasko

Ahmedhodžić prošao kroz 15-minutni horor, golman Bordeuxa upisao savršenu asitenciju protivniku

Admin Čaušević

Odbrana Bordeauxa je ubjedljivo najlošija u Ligue 1, a potvrda je stigla u meču protiv Lyona.

U periodu od 20. do 35. minute na Olympique parku Lyon je zabio tri gola Bordeauxu i tako napravio veliki korak ka novoj pobjedi.

Goste je prvo načeo Dembele nakon što je postigao lijep gol glavom sa 10-ak metara, a naredni gol je viđen u 27. minuti.

Savršenu asistenciju upisao je golman Poussin koji je slabim ispucavanjem namjestio loptu na glavu Toko Ekambiju koji pogađa iz blizine. Gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na 3:0 povisio je Paqueta nakon nove gužve i niza nesporazuma u odbrani Bordeuxa koji su izgledali poput nijemih posmatrača.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Koliko je samo godina pravio transfer u neke velikane i onda ga napravi da nije gore mogao. Bolje da je ostao u Malmeu, bar bi igrao međunarodne utakmice. Stvarno ne kontam da se čovjek može tako zayebsti
0 1
FahroKonjHodzic
ovi se nas dobro za*ebo igrat ce drugu ligu uskoro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi