Igrač Bordeauxa krao saigračima kopačke i prodavao na internetu, izdala ga bivša djevojka

Nevjerovatno

Igrač Bordeauxa krao saigračima kopačke i prodavao na internetu, izdala ga bivša djevojka

Edmir Škorić

Bizaran slučaj dogodio se u francuskom nogometu, pošto je jedan od nogometaša Bordeauxa pljačkao svoje saigrače u svlačionici.

Bordeaux je na dnu tabele i tim za koji nastupa i bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić igra užasno, te je na dobrom putu da ispadne iz Ligue 1.

Način "rada" bio je jednostavan. On bi prvi otišao u svlačionicu, a zatim u svoju torbu stavio nekoliko para kopački od saigrača.

Ovo je uspješno radio nekoliko puta, ali ga je na kraju razotkrila njegova bivša djevojka, koja je sve objavila, pa je ubzro razoktriven.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na kraju, dobio je "skromnu" kaznu jer je isključen iz tima na jedan meč, pa je ponovo vraćen.

Šestostruki francuski prvak nakon 29 kola nalazi se zakovan za dno i bez pobjede je na posljednjih sedam utakmica.

Top Komentari

GiS
Bilo bi lijepo da ste napisali i ime..
1 0
Shaba
Mladi poduzetnik... Kleptoman, cista bolest. Ako iko ima danas para, to su fudbaleri, al obicno il su previse bahati i rasipaju se, il su skloni porocima, il su neki jednostavno glupi pa spiskaju pare. Svaka cast svima koji su zaradili novac i pametno ga investirali. Zao mi je ovih likova koji zive bez svrhe i cilja, i na kraju se ovako ponizavaju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi