Bayern bi mogao dovesti iznenađujuće pojačanje
Foto - EPA

Tomas Souček im želja

Bayern bi mogao dovesti iznenađujuće pojačanje

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern navodno je zainteresovan za dovođenje veznjaka londonskog West Hama Tomasa Součeka.

Sjajni češki fudbaler igra zaista dobro za Čekićare otkako je došao u tim i to je naravno privuklo pažnju velikih klubova.

Engleski mediji tvrde da je Bayern zainteresovan za njegove usluge. Bavarci prate nastupe ovog 25-godišnjaka i neće biti nikakvo čudo ako Hasan Salihamidžić krene po Součeka.

Češki veznjak je proglašen za najboljeg igrača države za ovu godinu, a za West Ham je u 24 odigrana meča od odlaska iz Slavije postigao šest golova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Eventualni transfer u Bayern svakako bi bio ogromna stvar za Součeka i dokaz da se naporan rad uvijek isplati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Oni samo dzaba dovode, ako treba platit nista od toga
4 4
Bajernovac
Bayern kupio pola evrope po mediskim pisanjima ,nema od toga nista zao je njima kesa ,,,,valja ovo igraca sto imamo potrosit maximalno,,,
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi