Bh. košarkaši spremni

Tomić i Atić pred Armeniju: Spremni smo za borbu

M. Šljivak

Reprezentativci Bosne i Hercegovine Obrad Tomić i Edin Atić spremno čekaju utakmicu protiv Armenije u Skenderiji.

Želja za pobjedom našeg tima je zaista ogromna, a igrači su potpuno spremni.

"Ja se nadam punoj dvorani što bi nama bio veliki potstrek. Što se tiče Armenije, imaju dobru selekciju, posebno taj playmaker Boatright je sjajan. Mi se nadamo da ćemo odigrati defanzivno utakmicu dobro i ako ispoštujemo sve i damo maksimum, moći ćemo doći do pobjede. Mi obećavamo da ćemo poginuti na terenu", rekao je Obrad Tomić.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Svi dobro trenirami, dišemo svi kao jedan. Očekujemo tešku utakmicu, Armenija je ozbiljna ekipa. Pozvao bih navijače da nas podrže do nove pobjede", istakao je Edin Atić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi