Tomić: Navikao sam na titule, ovo je uvijek lijep osjećaj!

Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Tomić: Navikao sam na titule, ovo je uvijek lijep osjećaj!

Fudbaler Zrinjskog Tomislav Tomić je danas osvojio još jednu šampionsku titulu u Premijer ligi BiH.

Nakon što je to prethodno uradio sa Željezničarom, danas je do pobjedničkog trofeja stigao i sa Plemićima, za koje nastupa od proljetnog dijela sezone.

"Sve je super i vrhunski. Došao sam u Zrinjski da osvojimo titulu, što smo i učinili. Ja sam navikao na titule, ali je ovo uvijek lijep i poseban osjećaj", rekao je raspoloženi Tomić za SportSport.ba, te dodao:

"Želio bih se zahvaliti svima - igračima, trenerima, Upravi i naravno navijačima na velikoj potpori koju su nam davali. Kada se sve uzme u obzir, mislim da smo ove sezone bili najkonstantnija ekipa i da smo zasluženo prvaci. Mislim da je na kraju prelomilo to što imamo najširi kadar u državi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Zrinjski je pobjedom protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja (3:0) došao do svoje četvrte titule prvaka Bosne i Hercegovine. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi