Tomić: Spremni dočekujemo derbi

Košarkaš Studenta za SportSport.ba

Tomić: Spremni dočekujemo derbi

D. Vejo

Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici pred svojom će publikom u sklopu 25. kola Prve muške lige Republike Srpske dočekati gradskog rivala Borac.

Za domaćina na ovom susretu predstojeći meč nema rezultatskog značaja, ali ima veliku odgovornost jer se radi o derbiju, utakmici u kojoj se obje ekipe žele predstaviti u najboljem svijetlu.

"Za gradski derbi smo spremni, očekujemo dobru utakmicu s obzirom da će gosti biti motivisani kako bi osigurali opstanak već protiv nas, što su i sami najavili u medijima. Protivnik nam je poznat od ranije, te ćemo pokušati da ponovimo igru iz posljednje utakmice protiv Borca kada smo slavili u Boriku. Smatram da će ovaj meč biti prava poslastica za ljubitelje košarke, i ovim putem pozivam publiku da dođu u što većem broju", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

Gradski derbi igra se sutra do 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi