Tomić: Sretan sam, inače ne  bih potpisao
Bivši igrač Željezničara do sada je odigrao 60 utakmica za ljubljanski klub i jedan je od bitnijih igrača, zbog čega je klub odlučio da mu produži saradnju

Produžio vjernost Olimpiji

Tomić: Sretan sam, inače ne bih potpisao

Edmir Škorić

Bivši igrač Željezničara Tomislav Tomić produžio je ugovor sa Olimpijom.


Iz Ljubljane su saopštili kako će 27-godišnji veznjak nositi dres Olimpije do kraja sezone 2019/20.

Tomić je do sada u svim takmičenjima za Olimpiju prikupio 60 nastupa, a nakon potpisivanja ugovora je rekao:

"Da nisam bio sretan, ne bih razmišljao da potpišem novi ugovor. Ovjde mi je sjajno, porodica mi je tu, tako da se nisam previše dvoumio. Drago mi je što imam priliku da igram barem još dvije godine za Olimpiju, a nadam se i trofejima", rekao je Tomić.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Osim Tomića uskoro će još neki igrai da produže ugovor sa klubom koji se iz sezone u sezonu "krvi" s Mariborom za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi