Tomić u timu kola nakon sjajne partije protiv Maribora

Laskavo priznanje

Tomić u timu kola nakon sjajne partije protiv Maribora

Bh. internacionalac Tomislav Tomić uvršten je u idealni tim 14. kola Prve lige Slovenije.

Nekadašnji igrač Željezničara, Zrinjskog i Širokog Brijega je u minulom kolu sa svojom Olimpijom slavio protiv Maribora sa 2:1, a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je upravo 27-godišnji Tomić.

Sjajna partija nije prošlo nezapaženo, pa je Tomić uvršten u idealni tim kola koji osim njega još čine: Zalokar, Štiglec, Ejup, Zarifović, Pušaver, Da Silva, Tahiraj, Vancaš, Vombergar i Radić.

Tomiću je ovo ujedno bio i prvi gol u novoj sezoni, a vrijedi istaknuti kako je ove sezone odigrao gotovo sve utakmice za Olimpiju u slovenačkom šampionatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti