Ivković komentarisao pobjedu nad Sarajevom, dotakao se i Željovaca koji su ga zvali pred derbi

Poželjeli mu sreću

Ivković komentarisao pobjedu nad Sarajevom, dotakao se i Željovaca koji su ga zvali pred derbi

E. Škorić

Borac je pobjedom nad Sarajevom skoro pa osigurao nastup u Evropi naredne sezone.

Golom Jove Lukića Borac je savladao Sarajevo u derbiju 28. kola. Moglo je biti i drugačije na kraju, no jedan detalj presudio je pobjednika.

"Sigurno da smo napravili jedan veliki korak, ali ima još pet utakmica. Dok ne bude matematički potvrđeno, ne možemo razmišljati o tome", kazao je Ivković, dodavši:

"Moram pohvaliti svoju ekipu, a moram odati počast Ćoriću koji je igrao iako je imao smrtni slučaj u porodici, a i pozdravljam i Željovce koji su mi se javili pred utakmicu i poželjeli sreću. Idemo utakmicu po utakmicu, iako još ne znamo gdje i kada ćemo igrati sa Željom zbog kadetskog prvenstva za žene".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac ima za sada ogromnih 10 bodova prednosti nad četvrtoplasiranim Sarajevom i sigurno korača prema Evropi što je bio jedan od glavnih ciljeva, s obzirom da je borba za odbranu titule odavno završena.

Borcu slijedi meč sa Željezničarom, a tu su još dueli sa Širokim, Slobodom, Veležom, dok će u zadnjem kolu gostovati u Posušju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Kaze raja da u ovoj nasoj BiH nije moguc nacionalni konsenzus, laze! Zeljo, Zrinjski, Borac, svi gangbanguju kosevsku ravaku hahahahahahahahahahahaha
5 10
Mackintosh
Tomo legendo hvala ti za sve sto si ucinio za naseg Zelju! I aferim! Posro si se i ti na propalu bordo-gamad! Nas Zeljo, pa Zrinjski, danas Borac - svi ih redom taslace hahahahahahahahahahahaha
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi