14

Komentari (14)

kenonitos
Da smo imali dvije sanse i to dobre u prvom pol(drugo necu spominjati) to je istina,al o kakvoj on dominaciji prica koji je to period utakmice . Vecina igraca je za druge lige ,na treningu iz 10 pokusaja oni ne pogode okvir iz istih situacija kao na utakmici a nema protivnika ,kvalitet je u pitanju. I sve ok takvi smo kakvi smo ,volimo Zelju a ne npr Boju nebitno al nemoj nas supljirat da smo imali dominaciju ....
Mackintosh
Podrska Ivkovicu. Na 70% utakmica je neporazen. Ne mere preko noci. Mada je minus mu ova utakmica sa krmcima u svinjcu veceras
Starigrad01
Al vam krmci na krmetnjaku skrmiše 2 komada a moglo još Kmee.Kme2e2e2.
Nele.
Gospodine dobili smo samo Rudar i Posusje. I protiv Han Bile cemo igrat defanzivno, bolje napadat pa zijanit 3:0 nego se kukavicki branit pa opet minimalno zijanit il uzet bod.
kobe24
Jesi li ti svjestan u kakvoj situaciji je ovaj lik i kakav roster i igrace ima? Daj malo realnosti ili nemoj nikako srat ako ne znas sta se desavalo u i oko kluba. Sta si ocekivao da cemo dobit neku jacu ekipu nakon sto nam je gdin Amar ostavio klub s 15 miliona duga?
mido1921
Kakav rosterć!!?? Kakvu taktiku ima ovaj lik?!! Leotar ima najlošiju ekipu ali se postave kako treba a ne kao ovaj lik. Gura malog Malića a on dodati lopte ne zna. Samo izabere ko će igrati, pa tako i ja mogu biti trener. Jel igramo na kontru? Jel igramo kroz pas igru? Jel igramo na centaršute sa boka? Jel igramo čvrsto nazad pa gore dva igrača šta urade? Mi ništa ne igramo.
kobe24
Pa koga bi ti stavio umjesto Malića genije? Šta bi ti uradio? 11 igrača imaš koji su ispodprosječni i ti učekuješ da igraš nešto
Adnan tz
Amawe vrati se, Tvoje ovce ne mogu bez tebe
krems_krems12
Najbolje je da ti dadnes to nesto više, a to je tvoja ostavka.
19zfc21
Mrs iz svetinje!
Ajax11
Kaze dominirali, na cemu je ovaj frajer ?
Matic
Jebbao te ivan koji nam te je doveo majmune
CapitalCityBoys
Slabo je ovo profa ne lazi sam sebe
Hamza123456789
ALI ŠTO NE ČINE,TVOJ JE POSAO MOTIVISATI I TRENIRATI IGRAČE,NE NAŠ,MADA I MI TO OPET ČINIMO ONOLIKO KOLIKO MOŽEMO,AKO NE ZNAŠ KAKO VODITI KLUB BOLJE SE POVUCI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.