Ivković pred Radnik: Moramo utakmicu shvatiti kao da nam je zadnja u životu

Trener FK Željezničar

Ivković pred Radnik: Moramo utakmicu shvatiti kao da nam je zadnja u životu

M. Šljivak

FK Željezničar sutra gostuje u Bijeljini kod Radnika u susretu 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener tima sa Grbavice Tomislav Ivković najavio je ovaj meč i istakao je kako će njegov tim ići učiniti sve da dođe do tri boda.

"Protivnik koji nema previše bodova, ali je pokazao u nekim utakmicama da su vrlo nezgodni. Moramo utakmicu shvatiti kao da nam je zadnja u životu", rekao je Ivković i nastavio je:

"Moramo se ponašati i razmišljati kao naši navijači. To znači da naša ljubav, htijenje i volja za pobjedom bude na nivou navijača. Na taj način svi mi u klubu možemo nešto postići. Ne živi se od jedne pobjede već od kontinuiteta".

Željezničar sutra gostuje Radniku, a utakmicu je najavio šef struke, Tomislav Ivković. 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Saturday, August 21, 2021

Ivković želi da njegov tim ima taj kontinuitet dobrih igara, a ne da se samo u pojedinačnim utakmicama pružaju dobre partije.

"Moramo iz utakmice u utakmicu pokazivati da smo spremni, da možemo dobiti utakmicu i na strani, a ne samo kod kuće. Respektiramo protivnika, ali želimo na sve moguće načine da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je iz pet odigranih utakmica ove sezone osvojio sedam bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596132192
Imao sam los osjećaj i lose misljenje kad ja dosao Ivković, ali za sad radi odličan posao Naprijed Zeljo ljubavi moja
8 0
user1022
Nedo Bog da je zadnja.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije