Ivković: Nogomet za dušu i publiku

Trener FK Željezničar

Ivković: Nogomet za dušu i publiku

M. Šljivak

Željezničar je Grbavici pobijedio Rudar Prijedor sa 2:0 u susetu 5. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi su sasvim zasluženo stigli do tri boda protiv neugodnog rivala iz Prijedora.

Trener Željezničara Tomislav Ivković ističe da je drugo poluvrijeme odigrano za dušu i

"Ušli smo malo lošije. Nervoza je bila nakon one utakmice u Mostaru. Uspjeli smo ih stisnuti, vidjelo se da dolazimo k sebi. U nastavku smo odigrali veoma kvalitetno. Bio to nogomet za dušu i publiku", rekao je Ivković nakon meča za Moja Tv.

U narednom kolu Željezničar gostuje Radniku.

"Nema laganog protivnika. To sam naučio odmah kad su mi rekli da je to sve u pet deka. Očekujem borbenu igru ovih mladih fudbalera za svoj tim".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane trener Rudara Nikica Milenković je čestitao na pobjedi ekipi Željezničara.

"Nismo iskoristili prilike, a tad stiže kazna. Kazna te sredi, to je u nogometu tako. Mi imamo stalno teške utakmice, ali sami sebi pokazujemo da trebamo više koncentracije", istakao je Milenković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi