Trener Plavih nakon remija s Leotarom

Tomislav Ivković: Takva je moja sudbina...

4

Komentari (4)

mosaljozemosaplavo
jako realan komentar utakmice i cjelokupnog stanja, ovi sto prozivaju trenere i menagere da su losi, ne igraju oni, igraci igraju.
pjanke.sa
Pa buraz, ok; ali ne treba bas govoriti ekipi koja je ostala da nema kvalitet. Bas ce ih tako motivisati. Po meni pravo glupa izjava.
mosaljozemosaplavo
Od kad' su se motivisali mladi igraci tako sto im se govori da su odlicni igraci, realno je da niko od njih nije na nivou prve lige BiH ili su na nivo fenjerasa. Ovo ce im jos pomoci jer ce im skinuti pritisak s ledja jer nemaju imperativ pobjeda.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa a nece im sigurno reci da su najbolji jer ce ih tako ufurat da su neke zvijezde pa ce se setat terenom. Ovako bar znaju da su losi pa ako su pametni radit ce i trenirat jos jace da budu bolji nego sto jesu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.