9

Komentari (9)

Alen23
sta se u Zelji radi u zadnje dvije godine europa im je samo san uzas od uprave koja realno samo plate imaju
2323
Rudar vec prepustio bodove..dolazi na prijateljsku utakmicu...sve ukovano
HUNTER
Sretno danas gradskom rivalu Željezničaru i da se ako Bog da vrlo brzo otarasimo ovih trenerskih ubleha, i vi i mi.
PlavoBijeli1921
Hvala brate,slazem se sa tobom
mitoza
Pjevat ce: " Nevjerujem ja u kipove i takve ko ti tipove!"
rame
Ovo ti je 0:0 ko kuca majke mi !
yugopo
Covjeka vise brine pjesma nego igra I studiranje lose igre svoje ekipe! Koji ces vise djavo I ti,kad ces uigrat ekipu,zadnjih 5 kola????
Lafo
Ivković testira publiku, a realno ništa nije postigao i vazda ista priča tipa plate neću spominjati, mladi momci, ratnici koji nisu majstori itd. Treba se malo zapitati i o njegovoj kompetenciji, jer to što je bio golman, ne znači i da je dobar trener. Lično ne vidim neku igru prepoznatljivu ili njegov neki stil. Želji bi više pomogao neki stručnjak iz Omladinskog pogona, treba vidjeti rezultate tih trenera a nikakvi uslovi za rad!!!!
Malmi_Suomi
Radnik " MORA PASTI " !!! PITAR vam želi ovo " malo starijeg " kova"" jer znam šta znači jak Željo kao i jako Sarajevo. Znam da se mnogi " mlađa raja" složiti sa ovim ali jbga ja sam takav. Moj rođeni brat ( sa kojim pijem jutarnju kafu upravo dok pišem) navija za Želju. I mi ga jedan drugom " šukamo" kako samo mi znamo. Radnik ... ZDRAVO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.