Tomislav Ivković konačno može na klupu FK Željezničar

Registracije stranaca uspješno završene

Tomislav Ivković konačno može na klupu FK Željezničar

M. Šljivak

Tomislav Ivković konačno će sjesti na klupu FK Željezničar.

Iskusni hrvatski stručnjak zbog administrativnih problema nije mogao biti registrovan kao šef stručnog štaba i nije sa klupe vodio ekipu u prethodna tri kola Premijer lige BiH.

Svoje trenerske obaveze 61-godišnji trener odrađivao je sa tribina, a i njemu se to nije dopadalo i često je govorio o tom problemu na press konferencijama.

Ipak, Ivković će konačno moći da sjedne na klupu tima sa Grbavice. Ivković je konačno registrovan kao glavni trener, a ova informacija je za SportSport.ba potvrđena i iz sarajevskog kluba.

Također, registrovan je i njegov pomoćnik Armando Marenzi i od utakmice sa Zrinjskim trenerski duo Plavih će sjediti na klupi u službenim utakmicama.

Treba svakako istaći da će Željezničar na raspolaganju u narednim akcijama imati i hrvatskog fudbalera Brunu Zdunića koji je stigao iz Lokomotive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je na otvaranju sezone u tri odigrana kola osvojio četiri boda. Plavi su pobijedili Posušje, remizirali su sa Borcem i poraženi su od Tuzla Cityja.

Narednog vikenda slijedi im još jedan težak izazov, a to je gostovanje u Mostaru kod ekipe Zrinjskog.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1575395494
Hvala Bogu, samo da vise ne gledam Alihodzica
11 0
Husrefbeg22
Kada ce Sarajevo registrovati Sablica i igrace koji ne igraju (strance)?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi