Ivković prokomentarisao derbi i govorio o eventualnoj ostavci

Trener Plavih nakon meča

Ivković prokomentarisao derbi i govorio o eventualnoj ostavci

H. Zilić

U gradskom derbiju u okviru desetog kola PLBiH, Sarajevo je savladalo Željezničar sa 2:0.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj su medijima obratili treneri oba tima.

Prvi je riječ imao trener Željezničara, Tomislav Ivković.

"Utakmicu bih podijelio u dva poluvremena. Imali smo u prvom dijelu situacije u kojima smo trebali zabiti gol. U drugom poluvremenu Sarajevo je iskoristilo svoje prilike, kažnjeni smo", rekao je Ivković i nastavio:

"Nismo se mi borili za prvaka. Nemam se ja šta pravdati. Imamo igrače koje imamo i ja sam realan. Mi se ne borimo za vrh. Imamo milion problema i bez finasijske stabilizacije ne mogu se očekivati bolji rezultati. Idemo se spremiti za Leotar."

O ostavci?

"Volim diretkna pitanja, ali kad bih smatrao da je drugačija situacija podnio bih ostavku. Ova situacija nije neočekivana, ali ja vam govorim od prvog dana moramo biti realni."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Erminu Zecu?

"Moramo ga sačuvati. To su igrači koji trebaju ekipi. Čekam ga da se vrati u normalno stanje."

Promo

Top Komentari

Lafac
Ja lično ne bih mijenjao trenera,nama su potrebni igrači ( ne lafo igrači) i vidjet ćete napredak. Tačno se vidi da taj menadžerski lobi pokušava da sruši Ivkovica i ja bih baš radi tih gmazova čovjeka ostavio da bude trener!
12 0
mido1921
Ivkoviću od**** i povedi Malića sa sobom. Nikakav ti napredak nisi donio niti imaš kakvu viziju. Mulalića dovesti .
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi