16

Komentari (16)

VenamaHrabrih
NK legionar pokušavao igrati dok je imao snage - 20-25min. Nakon toga se vratio na realnu mjeru. Nije dovoljno za dominacije na memorijalnom turniru Jure Francetić-Ujo, a kamoli šta drugo.
CapitalCityBoys
Halo oko Izo je....jesi to ti duhovit nesto? Hahahhaha...zacepi te tajlandske zvalje ti znas za sta je sta dovoljno...i vi ste dobri za pusenja blavora
VenamaHrabrih
Onako, iskreno da ti kažem, yebo ti Izo kurwu mater. Fataj se sadake i mašnice i onih crnaca, pa nek ti navlače kožicu preko glave. Sam se sebi smije, idiot, yebo mater ko sestru.
user1582376900
Jedan ozbiljan sarlatan. Sarajevo nikad goru ekipu nije imalo.. I primi 2 kom.. Indijanac...
Sanagoal
Imamo igrače koje imamo !! Kao da u Sarajevo igraju Ronaldo i Messi!! I oni su isti. Pa ti si tu da te igrace naucis nesto. Najgore za jednog igraca je to kad mu trener kaze da nema pojma i da nista od njega nece biti!
DadiG
Realno. Svaka čast na mudima da kaže da željo nije za vrha i da im to nije cilj
Taceoni
Kakvu dominaciju si covjece ti vidjeo
Starigrad01
Željo tanak.Sarajevo zasluženo.Ivković ipak nije mađioničar.Sve je ovo realnost.Mada ni Sarajevo nije ni sjenka onog Sarajeva iz bliže prošlosti
Lafac
Ja lično ne bih mijenjao trenera,nama su potrebni igrači ( ne lafo igrači) i vidjet ćete napredak. Tačno se vidi da taj menadžerski lobi pokušava da sruši Ivkovica i ja bih baš radi tih gmazova čovjeka ostavio da bude trener!
GiS
@Lafac SUTII samo sutiii
mido1921
Ivkoviću od**** i povedi Malića sa sobom. Nikakav ti napredak nisi donio niti imaš kakvu viziju. Mulalića dovesti .
Alen23
zelji Klop ne moze pomoc nemoj te bit glupi igraca nema nemaju para nikad losiji roseter nisu imali dovest par pojacanja vezni red i bar jedan igeac napadac i u odbranu jedan i po krilu jedan 3-4 igraca nac i docest da se uigraju mladi sta ce sa Bekricem cojek ima 37 godina deda jos mali hja
VenamaHrabrih
Fali vam tokena.
CapitalCityBoys
Tebi fali kurza đajantsu poremeceni
hzsg
MIRNO SE STOJI PRD PIRAIMA........!!!!!!!! NA DESNO RAVNAJ SE.......!!! CUJETE LI ŠŠŠŠŠTRUMFETICE.....
CapitalCityBoys
Nauci pricati pisati pa se javljaj futo s Gorice...xaxaxa a
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti