4

Komentari (4)

Ecosport
Da se bog d'o svi sportisti drže sportskog kodeksa, kod nas bi sport procvjetao na najbolji način i bili bismo uspješni u svemu, kao i komšije oko nas. Ovako nam samo pojedini kolektivi i pojedinci s vremena na vrijeme prirede radost, zadovoljstvo i ponos. Bravo Velež, bravo Rođeni! Hvala Tomo!
user1571956549
Tako. I treba Rodjenim cestitati... Cestitke od Plave Armijee....
enko
Ovako to izgleda kada se covjek bavi sportom,pravi sportas bio i ostao.nikada nisam cuo da se bar malo dotakao nacionalizma.sretno zelji i njemu.
Lavjasingolman
Uvjek bio gospodin i ostao dok je branio za reprezentaciju dok je igrao za Dinamo svaka vam cast gospodine Ivkoviću bili ste moj uzor i ostali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.