Trener Željezničara je press konferenciju završio s Veležom

Čestitka Rođenima

Trener Željezničara je press konferenciju završio s Veležom

E. Škorić

Svi su impresionirani uspjehom Veleža i Mostarcima čestitke stižu sa svih strana.

Nakon što je senzacionalno izbacio AEK u drugom pretkolu Konferencijske lige, Veležu slijede dueli sa švedskim Elfsborgom, čime se nastavlja bajka Rođenih u Evropi. Ovaj tim može puno i ne misli sada stati.

Dan nakon epske pobjede u Atini, Veležu dolaze čestitke sa svih strana, a 'sjetio' ih se i trener Željezničara Tomislav Ivković u najavi meča protiv Posušja, koji Plavi igraju sutra od 19 sati na Grbavici.

"Mislio sam na krjau presice čestitati Veležu koji je zaista odigrao jednu fantastičnu, borbenu i agresivnu utakmicu protiv jednog protivnika koji evidentno nije u formi, ali Velež ih je u svemu onesposobio. Pokazali su strahovit karakter, nisu imali strah. Odigrali su na iskustvo taj produžetak i želim im puno sreće u daljnem takmičenju i da budu još bolji. Drago mi je da naši klubovi iz BiH rade to što rade, jer je strahovito bitno za ovdašnji nogomet", poručio je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za razliku od Željezničara, koji svoj meč igra već sutra, Velež će meč ovog kola Premijer lige odigrati u ponedjeljak s Rudar Prijedorom, a ostaje mu da odigra i zaostali duel sa Zrinjskim.

Nakon duela s Elfsborgom, koji se igra u četvrtak, Veleža očekuje meč sa Radnikom u Bijeljini, a onda ponovo revanš sa Šveđanima na Grbavici. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Ovako to izgleda kada se covjek bavi sportom,pravi sportas bio i ostao.nikada nisam cuo da se bar malo dotakao nacionalizma.sretno zelji i njemu.
24 0
Lavjasingolman
Uvjek bio gospodin i ostao dok je branio za reprezentaciju dok je igrao za Dinamo svaka vam cast gospodine Ivkoviću bili ste moj uzor i ostali.
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti