12

Komentari (12)

Mustafa
Gopodine, jeste li Vi posmatrač utakmica sa tribina ili ste trener ? Čuj bolan, nisam to još vidio! A šta bolan hajvanu ? Ono kako Željo sada igra je rezultat tvoga rada i (ne) znanja !
PRESEDAN
Ajd ne seruckaj,eto te ko ona naša ubleha,brinite se o ekipi koja se ugasi u drugom pol
SonPen1946
Gasi nam se 'rava plava 'rava plava!
pjanke.sa
@neda_je sine li jos uvijek branimo titulu Kupa, plus u zadje dvije sezone 3 kante; a sta vi branite? Da odblokirate racun? Jel to?
Chwilla
Ugasili smo ti mamu, samo ti jos niko nije javio! Vama će i mirvic dici ruke uskoro????
BordoBijeli_exyu_sa
@pjanke.sa to pjanke **** mu zadrtu mamicu
user1603303812
Pjanke a da ti malone sereš bolje mi je igrati sa Željom nego onim vicinim ****ima iz BL.. Pitar sam ali izdržace ovo komšije akb.
pjanke.sa
Ja samo odgovaram zadrtim gofnima iz naseg Zelje. Normalne navijace postujem i cijenim. A ove nepismene bez zuba hebemo u dupeeeeeeee
tbra
Prestani srati, ne mozes ****nog rudara dobiti da je klub u ne znam kakvoj situaciji nije ti to opravdanje
BordoBijeli_exyu_sa
@tbra za vas je rudar Barcelona sa Gvardiolom.
st4rk.
Mrs u oizdu materinu i ti i igrači
Hamza123456789
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti