9

Komentari (9)

SemirunosiNemir
Mulalic za trenera...Ovaj je kodiran...
Mackintosh
Podrska za Tomu Ivkovica! S njim u gornji dio tabele
Adohordas
Ako vama ne pase bujrum brate u Sarajevo kad te manijaci ne postuju dovoljno,extra trener ali nema igraca i to je odmah na pocetku rekao dok ih je preuzeo,da je cilj promocija mladih igraca i sta sad kreteni ovi hoce? Da osvoji prvenstvo sa igracima od 19-20 godina...Iskreno se nadam da ces nekad preuzeti Sarajevo
unioni
Svi koji su na jugu bili na derbiju lose rijeci nisam cuo o njemu. Cak i sto smo izgubili 2-0 opet smo im davali svu podrsku
kostro
Odlazi,vratite Mulalica
Fcs
Amawe, vrati se!!! ???
Brazuka
Lafac
@Brazuka menadžeru ,tvoji Stjepanovici i ostali koje pokušavaš ugurati neće proći. Ivković ne odgovara vama propalim menadžerima pa ga zato pokušavate popljuvati ali stvarni navijači Željezničara to neće tako lako dozvoliti da vi vedrite i oblacite gmazovi jedni propali!!
Robot
Upravu si. On odgovara svom bratu i agenciji sa kojom njegov brat saradjuje i tako se i produzuju odredjeni ugovori, dovode novi igraci, a u vezi promocije mladih igraca dobro je onu djecu ispromovisao. Sve ih pomeo koji nisu usli u saradnju sa njima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.