Tomić napušta Admiru?

Sve će uskoro biti zvanično

Tomić napušta Admiru?

S. Mlaćo

Vezista Tomislav Tomić na pragu je odlaska iz austrijske Admire.

Kako saznaje SportSport.ba dvije strane će u narednim danima raskinuti sporazumno saradnju, a preostalo je još da dogovore sitnice vezane za sami raskid, s obzirom da bh. internacionalac ima važeći ugovor do 2023.godine

Kako smo već pisali, radi se o finansijskim problemima koji su klubove pogodili zbog pandemije koronavirusa, a nisu zaobišli ni ovaj austrijski tim.

Iskusni vezista je jedan od najplaćenijih nogometaša u klubu, pa čelnici klubu pokušavaju sa njim pronaći zajednički jezik kako bi se sporazumno razišli.

Tomić je za Admiru igrao sve utakmice ove polusezone, tačnije, upisao je 11 nastupa u ligi uz jedan pogodak i dvije asistencije.

U Admiru je stigao iz Olimpija Ljubljane gdje je bio kapiten i glavna poluga u timu. Nastupao je i za Zrinjski, Xanthi, Željezničar, Široki Brijeg, GOŠK...

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Dva puta je nosio i dres A reprezentacije naše zemlje.

Top Komentari

Belajsuz1989
Dobar igrac i dok je igrao u Premijer ligi bio je jedan od najboljih veznih
3 0
user1597347980
Haj u velez
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi