Tomislav Tomić pronašao novi angažman

Potpisao za Olimpiju

Tomislav Tomić pronašao novi angažman

E. Škorić

Bivši igrač Zrinjskog i Željezničara Tomislav Tomić jutros je potpisao ugovor s Olimpijom iz Ljubljane.

Tomić je u petak nakon jedne sezone te 14 odigranih utakmica napustio Admiru, te se vratio u Sloveniju.

omić je s Olimpijom potpisao dvogodišnji ugovor s mogućnošću produženja na godinu dana, postavši tako prvi "novajlija" u ekipi prije početka nove sezone, u kojoj će Olimpiju voditi bivši izvrsni srpski napadač Savo Milošević.

"Lijepo se vratiti. Mogu reći da se vraćam kući. Proveo sam ovdje tri godine i radujem se ponovnom oblačenju zelenog dresa. Sjećanja na moj prvi period u Olimpiji su prelijepa. Osvojili smo dva puta Kup i jednom smo bili prvaci države", rekao je Tomić.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Dolazim se boriti za najviše ciljeve, a to su kup, naslov prvaka i Evropa. Ovo je najveći klub u državi i u skladu s tim moramo nositi grb", dodao je Tomić.

Tomić je do sada u dresu Olimpije skupio čak 122 nastupa, a postigao je i dva pogotka uz dvije asistencije.

Promo

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Stariji od isusa dva dana
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi