Tomislav Tomić pronašao novi klub

Ništa od povratka u Premijer ligu BiH

Tomislav Tomić pronašao novi klub · Saznajemo

S. Mlaćo

Bh. vezista Tomislav Tomić danas je pronašao novi klub. Tomić je potpisao  trogodišnji ugovor sa austrijskim bundesligašem Admirom Wacker, saznaje Sportsport.ba

Sa klupe će ga voditi Hrvat Zvonimir Soldo, dok je sportski direktor ovog kluba proslavljeni trener Felix Magath.

"Imao sam dosta ponuda nakon odlaska iz Olimpije, konkretno Izraela, Poljske,  Turske, ali danas je pala odluka. Finansijski uslovi su sjajni uz ugovor na tri godine i zaista sam sretan. Radi se o organizovanom klubu, stiže i bogati sponzor, liga je kvalitetna i radujem se novom izazovu", kazao je Tomić nakon potpisa za SportSport.ba.

Inače, ovaj veznjak je bio kapiten Olimpije, a iz kluba je otišao nakon što mu je istekao ugovor na kraju minule sezone. Na kraju sezone našao se i u najboljem timu sezone u Sloveniji.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Povezivao se i s nekim bh. klubovima, ali sada je jasno kako od povratka u Premijer ligu neće biti ništa.

Top Komentari

Arnel925
Sretno Tomi legendo Bosanska.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi