4

Komentari (4)

Salence
Po jedan za svaku liniju je minimum koji Milan mora uložiti u januaru.Minimum.Izgleda da će se lihvarski vlasnici ipak odlučiti na extra trošak obzirom na talijanski kup i evropsku ligu.Kad ako ne sad kad smo prvi...Forza Milan
nono
Tako je a i kvalitetno desno krilo bi dobro došlo odma na mjesto Kastiljeha. Nekako mi je tanak i lagan za jače i teže utakmice ! Florian Tovan bi bio idealan-možda ga na ljeto dovedu besplatnim transferom .
Salence
A nek dođu Tomori i Mandžukić i taj neki minimum za Januar bi bio to.I obzirom na ukupno stanje i minus na kontu(svih u ligi)čovjek bi mogao biti zadovoljan.Nije to toliko loše,ekipa izgleda sve čvršća,duplaju se pozicije,moglo bi bit nešto od prvenstva.Tovan se izgleda odlučio za Milan u Julu,dobro došao.Kod 4-2-3-1 na krlu trebamo radilicu,trkača 90 min,kao Ante lijevo,igrač u oba pravca 90 min,nema puno takvih.I Kastiljeho i Salemakers se odbijaju od protivnika,nisu odnijeli u karijeri visoku loptu...nedovoljno za prvaka i evropu.Vidjet ćemo.Uglavnom,nekako se to slaže polako i počinje ličiti na konkurentan sastav,čak i na klupi imamo par igrača.Vidjet ćemo....Volio bi da se dogovore s Mandžom,čovjek je zvijer,fighter
nono
Sva srča da za par dana dolazi pauza kolika tolika, i da konačno prizdrave i malo odmore! Kompletni če bit jako opasni za svakoga pogotovo sa Donarumom i Calhanogluom koji ostaju 99%. A kroz taj period če se i prinove uklopit i uigrat. Ako Manđukič dođe bit če velika pomoć Ibri i ekipi jer svi znamo njegov mentalitet, vjeru upornost i znanje kao i udio u obrambenoj fazi ! forca Milan !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.