Tonali zvanično u Milanu: Navijači oduševljeni kada su vidjeli koji je broj izabrao

Veliko pojačanje na San Siru

Tonali zvanično u Milanu: Navijači oduševljeni kada su vidjeli koji je broj izabrao

E. Čaušević

Milan je večeras zvanično potvrdio da je Sandro Tonali novi igrač ovog kluba.

Mladi italijanski veznjak za kojeg se borilo pola Serije A odlučio je da napusti Bresciju i potpiše za Milan. Tonali ne krije da je ovaj klub izabrao jer od malih nogu navija za Rossonere.

Tonali je u Milan stigao na posudbu koju će ovaj klub platiti deset miliona eura, a Rossoneri će na kraju otkupiti njegov ugovor za 10 miliona plus 15 miliona eura kroz bonuse.

On je danas prošao ljekarske preglede, te je potpisao petogodišnji ugovor. Također, Brescia će od njegovog narednog transfera zaraditi 10%.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, ono što je oduševilo navijače Milana jeste da je Tonali izabrao dres brojem osam kojeg je nosio legendarni Gattuso. Od odlaska Gattusa Milan nije imao adekvatno rješenje na toj poziciji i zbog toga vjeruju da će Tonali biti pun pogodak.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Kakve veze imaju Gatusso i Tonali tako vam svega kvazinovinarskog
2 4
Adnanos
Dzabe Momak vrijedi 50
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi