Toni Jović i zvanično slobodan

Napustio Pecaru

Toni Jović i zvanično slobodan

S. Mlaćo

Toni Jović neće u narednom periodu nositi dres Širokog Brijega.

Joviću je ugovor istekao na kraju polusezone i neće biti produžen. Potvrđeno je to i na stranici Širokobriježana.

"Proveo sam vrlo dobrih godinu i pol dana u Širokom Brijegu. Bio je jako lijep osjećaj igrati pred punom Pecarom. Zahvaljujem se svima koji su u tom razdoblju bili dio kluba, a najviše suigračima. Dečki su odlična klapa i neka samo takvi i ostanu. Želim im svima sve najbolje, puno sreće, dobrih rezultata i što manje ozljeda u nastavku sezone", poručio je Toni Jović.

U Široki Brijeg je stigao iz njemačkog Lottea, a za godinu i pol dana upisao je ukupno 35 nastupa i postigao 10 pogodaka. Ove je sezone upisao 18 nastupa, postigao pet pogodaka i zabilježio dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Toniju zahvaljujemo na korektnoj suradnji i učinjenom u dresu našega kluba te mu želimo mnogo sreće i kvalitetnih utakmica u nastavku karijere", istakli su sa Pecare.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Sjećam se tekme protiv Želje... Prvo kolo... "Banjalučki vrtić" je tad' uzeo 1:0. Bilo je to iznenađenje kola (čini mi se da je Borac kasnije ispao) Toni i Subić su sabili Želju po lijevoj strani, milina za gledati... Mislim da je Kerim igrao desnog beka tad'.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi