Toni Jović: Imam dosta poziva, malo sam i iznenađen, ali još je rano...

Od danas slobodan igrač

Toni Jović: Imam dosta poziva, malo sam i iznenađen, ali još je rano...

E. Škorić

Dobro poznato ime u bosanskohercegovačkim, ali i regionalnim nogometnim okvirima, Toni Jović, od danas je i zvanično slobodan igrač.

Joviću je istekao ugovor sa Širokobriježanima i on se odlučio na odlazak. Iza njega je, kako kaže, godina i pol lijepog vremena provedenog na Pecari, ali došlo je vrijeme za rastanak i ovaj sjajno ofanzivac spreman je za novu stranicu u svojoj bogatoj karijeri.

U razgovoru za SportSport.ba Jović se također zahvaljuje Širokom Brijegu na svemu što je prošao, a na naš upit da li je pronašao novi klub, odgovara:

"Nisam još našao novi klub, a i još je rano, tek sam danas postao slobodan igrač. Svaki dan imam neke pozive, upite, malo sam iskreno i iznenađen zbog toga... Sve u svemu, vjerujem da ću vam u skorije vrijeme biti u prilici saopćiti ime svog novog kluba", rekao je Jović, pa dodao:

Toni Jović
Toni Jović FK Sloga Doboj FK Sloga Doboj Pozicija: FW

Statistika

12 nastupa
11 kao starter
3 žutih kartona
0 crvenih kartona
4 asistencija
5 golova

"Po prirodi sam dosta ambiciozna osoba, pa stoga želim da igram za klub s visokim ambicijama. Uvjeren sam da neću pogriješiti pri odabiru".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jovićeva statistika govori sama za sebe. Odigrao je 18 utakmica, postigao je pet golova, ima i tri asistencije, iza njega je uspješna polusezona, samo nam ostaje još da sačekamo da vidimo čiji dres će nekadašnji igrač Zrinjskog nositi na proljeće.

Dvadsetosmogodišnji svestrani napadač je veći dio karijere proveo u Hrvatskoj, a u BiH je još igrao za Borac iz Banjaluke, s kojim se nedavno također povezivao.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi