Toni Karačić: Bili smo hendikepirani, nismo trenirali i ovo je velika pobjeda

Nakon pobjede protiv Veleža

Toni Karačić: Bili smo hendikepirani, nismo trenirali i ovo je velika pobjeda

E. Oštraković

Nogometaši Širokog Brijega ostvarili su minimalnu pobjedu na gostovanju kod Veleža, te su se tako plasirali u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Zadovoljan nakon utakmice bio je trener ekipe Širokog Brijega, Toni Karačić.

"Prije svega da čestitam svojim igračima. Okolnosti su bile takve, jer smo bili hendikepirani, nismo trenirali i ovo je velika pobjeda za nas i zaslužen prolazak. Velež je u prvom poluvremenu bio u posjedu dosta kvalitetan i da su nas iznenadili, ali kako je utakmica odmicala mi smo se iskontrolirali i bili opasni", rekao je trener Širokog Brijega, Toni Karačić, te je dodao:

"Postigli smo gol i imali dobrih situacija da postignemo i drugi gol. U drugom dijelu smo kontrolirali i pobjedili. Veležu stvarno želim mnogo sreće jer igraju kvalitetan nogomet", završio je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi