Karačić: Dali smo na vrijeme gol za 2:1, ali nismo uspjeli doći do situacije da izjednačenja

Trener Širokog nakon poraza u Mostaru

Karačić: Dali smo na vrijeme gol za 2:1, ali nismo uspjeli doći do situacije da izjednačenja

Endin Čaušević

Široki Brijeg je danas poražen u gostima protiv Veleža (2:1) u meču 14. kola Premijer lige.

Klub s Pecare nije mogao da izbjegne poraz u Mostaru iako su u finišu meča igrači ovog tima smanjili prednost Veleža, ali nisu imali snage za remi.

Nakon meča trener Širokog, Toni Karačić, poručio je da je Velež danas bio nešto kvalitetniji.

"Čestitat ću ekipi Veleža na pobjedi. Objektivno kakve su okolnosti prvo poluvrijeme plan igre je bio sasvim solidan defanzivno, a ofanzivno smo mogli biti dosta kvalitetniji. Velež je na otvaranju postigli dva gola, sigurno da su bili kvalitetniji. Dali smo na vrijeme gol za 2:1, ali nismo mogli doći do situacije da izjednačimo i možemo im samo čestitati na pobjedi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karačić se potom osvrnuo i na meč Kupa BiH koji očekuje njegov tim za šest dana upravo protiv Veleža.

"Imat ćemo problema s igračima koji su pozvani u reprezentaciju, pokušat ćemo se osvježiti i naravno pokušati proći u iduću rundu".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi