Toni Karačić: I mi i Velež volimo igrati lopte

Trener NK Široki Brijeg još jednom se zahvalio Rođenim na odgodi Kup utakmice

Toni Karačić: I mi i Velež volimo igrati lopte

Nogometaše NK Široki Brijeg u narednom periodu očekuju dvije utakmice protiv mostarskog Veleža, obje na stadionu Rođeni. 

Ove nedjelje igra se prvenstveni ogled, a za sedam dana je utakmica u Kupu, koja je odgođena tako što je Velež pristao na odgodu u trenutku kada je Široki Brijeg imao samo četiri ili pet ‘negativnih’ prvotimaca. 

"Još jednom se želim zahvaliti Veležu što su nam izašli u susret u jako nezgodnom trenutku za našu momčad i pristali na odgodu utakmice u osmine finala Kupa BiH“, kazao je Karačić i onda se osvrnuo na nadolazeću utakmicu 14. kola Premijer lige BiH.

"Velež je kvalitetna momčad, njegujemo dosta sličan stil igre. Siguran sam kako ćemo se u Mostaru i naigrati i nagledati lopte. Radujem se ovoj utakmici, odnosno dvjema utakmicama protiv momčadi na koju je kolega Feđa Dudić ostavio vidljiv pečat. U svakoj utakmici od svoje momčadi tražim pobjedu pa tako i u ovoj“ -  dodao je Karačić, a prenosi službena stranica kluba. Sličnim je tonom govorio i Marko Jurić koji, također, očekuje kvalitetnu nogometnu predstavu u kojoj će gledatelji pred malim ekranima moći uživati.

“Naš sljedeći suparnik voli 'igrati lopte', a i nama to odgovara. Volimo imati posjed, kreirati i nadigravati se sa suparnikom. Baš kao i naš idući protivnik. Ipak, nadam se kako ćemo se u nedjeljnoj utakmici bolje snaći i ostvariti pozitivan rezultat“, kazao je Jurić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Toni Karačić se dotaknuo i fizičke spreme svoje momčadi, odnosno stanja u kojem se njegovi igrači nalaze nakon koronavirusa.

“Moji igrači nisu trenirali 10 do 14 dana i to se vidjelo na svakoj utakmici, a posebno u hercegovačkom derbiju u kojem je Zrinjski kaznio sve naše tehničke greške. Igračima nemam što puno prigovoriti, ali evidentno je kako nismo na razini na kojoj smo bili prije pojave koronavirusa u našim redovima. Treba biti objektivan i to priznati“ - zaključio je Karačić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starmo1922
Samo jako Rođeni!Vrlo bitna 3 bodova,srce na teren i pobjeda dolazi!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi