Toni Karačić: Bilo je uživanje igrati na Grbavici

Trener NK Široki Brijeg

Toni Karačić: Bilo je uživanje igrati na Grbavici

M. Šljivak

Toni Karačić je presretan nakon što je njegov tim upisao pobjedu protiv FK Željezničar na Grbavici.

Trener tima sa Pecare je istakao veliko zadovoljstvo nakon tri boda.

"Užitak je igrati na ovakvom terenu i u ovakvoj atmosferi. Nisam zadovoljan otvaranjem utaimice, uspostavili smo kintrolu, zabili gol, ali Željo je zaluzeno izjednačio. Bili su bolji i u drugom dijelu, ali na kraju smo došli spretno do tri boda", istakao je Karačić i nastavio je:

"Sve ekipe igraju kvalitetnije u gostima nego kući. Puno je lakše igrati u gostima, posebno neku zatvoreniju varijantu. Idemo u svakoj utakmici na pobjedu, možda protiv slabijih ekipa igramo slabije, lijepo je biti sudionik ovog spektakla i drago mi je što smo pobijedili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki se nada da može u Evropu.

"Ogroman broj bodova je u igri, tu smo u Kupu, ambicije su uvijek Evropa i nadam se da ćemo je izboriti", završio je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Neka ste razvalili Zelenicmar.
3 1
gif
razvalili ste im zeljeznicmar
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi