Karačić nakon generalke na Grbavici: Željezničar je zasluženo slavio, bili su bolji

Široki Brijeg drugi dio sezone otvara protiv Mladosti

Karačić nakon generalke na Grbavici: Željezničar je zasluženo slavio, bili su bolji

U generalci pred nastavak sezone Široki Brijeg je poražen jučer na Grbavici od Željezničara sa 1:0.

Širokobriježanima je lijepim pogotkom presudio Mehmed Alispahić, a šef struke kluba sa Pecare Toni Karačić ističe da je Željezničar zasluženo slavio.

"FK Željezničar je zasluženo pobijedio u današnjoj glavnoj provjeri uoči nastavka prvenstva. Bili su bolji suparnik, iskoristili su jednu od svojih prilika, a mi nismo bili pravi. Imamo puno novih igrača i ova je utakmica dala i drugu sliku o našoj momčadi. U posljednjem tjednu priprema moramo posebno poraditi na današnjim greškama i što bolje se spremiti za gostovanje kod FK Mladost Doboj - Kakanj", kazao je Karačić.

Jučerašnji susret na Grbavici bio je zatvoren za javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi