Karačić: Poštujem Zrinjski, ali nisu bolji od nas!

Optimizam na Pecari

Karačić: Poštujem Zrinjski, ali nisu bolji od nas!

Samir Mlaćo

Sutra se u Mostaru igra zaostali susret Premijer lige između Zrinjskog i Širokog Brijega.

Hercegovački derbi uvijek privlači dosta pažnje, pa je prava šteta što neće biti publike.

"Priprema za novi hercegovački derbi u Mostaru uvelike se razlikuje od one prošlogodišnje kada smo bili u lošijoj poziciji, a ipak slavili pobjedu. Tada smo imali veliki bodovni zaostatak za vrhom i bili smo primorani napasti od prve minute, jer nas je samo pobjeda vraćala u život. No, ova će utakmica svakako biti drukčija. Sada smo u boljoj poziciji, nalazimo se ispred svoga suparnika i optimistično dočekujemo novi derbi“, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

U tim se vraća i Branimir Cipetić koji je prebolio koronavirus.

Koronavirus i samoizolacija sigurno ostave traga na igraču. Ali, profesionalci smo, radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmicu. Hercegovački derbi je uvijek više od utakmice, tada smo svi posebno nabrijani i željni istrčati na teren u toj utakmici. Za ove utakmice svi živimo. U Mostaru ćemo dati svoj maksimum i ciljati na pobjedu“, poručio je Cipetić.

Karačić je mišljenja da Zrinjski nije bolja momčad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštujem momčad i stožer HŠK Zrinjski Mostar, imaju kvalitetu, ali mislim kako nisu bolji od nas. Vrlo dobro sam upoznat s mogućnostima svakog svog igrača i mogu reći kako na svakoj poziciji imam barem dvojicu kvalitetnih igrača koji u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahtjeve stručnog stožera", dodao je Karačić.

Meč Pod Bijelim Brijegom igra se od 16 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi