Karačić: Želimo im uzvratiti za teški poraz na Tušnju!

Sloboda stiže na megdan Širokom Brijegu

Karačić: Želimo im uzvratiti za teški poraz na Tušnju!

S. Mlaćo

Nakon vrijednog boda osvojenog u Banja Luci protiv Borca (1:1), nogometaši Širokog Brijega okrenuli su se duelu sa Slobodom.

Taj meč se igra već sutra do 17 sati na Pecari.

Nakon vrijednog boda osvojenog u Banja Luci, nogometaši Širokog Brijega okrenuli su se duelu sa Slobodom.

Taj meč se igra već sutra do 17 sati na Pecari.

"Sloboda je klub koji ima i tradiciju i kvalitetu. Ove godine su se dodatno posložili, orijentirali se na svoje igrače i taj ispravan put potvrđuju i njihovi rezultati u ovoj sezoni. Neugodna su momčad, igraju tvrd nogomet, zatvoreniju igru orijentiranu na tranziciju, a i nama su nanijeli najteži poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Imamo priliku uzvratiti im za taj poraz i novom pobjedom ovjeriti bodove iz posljednjih utakmica“, rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić, te dodao.

"Želimo nastaviti na valu dobrih rezultata. Nadam se kako ćemo biti kvalitetniji u polju, zagospodariti terenom, a posebice biti aktivniji u napadačkom dijelu. Očekujem i bolji i kvalitetniji doprinos napada svoje momčadi od onoga što su prezentirali u Banja Luci“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj komentar dao je i Bože Vukoja.

"Igramo dobar nogomet poslije koronavirusa, momčad se posložila i vjerujemo u svoje mogućnosti. Do kraja jesenskog dijela prvenstva želimo skupiti što više pobjeda i dodatno se priključiti vrhu. Bolji smo od Slobode i to ćemo potvrditi pobjedom".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Malko si se za****o prijatelju moj. Da ne popušite ponovo !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi