Karačić smatra da su ključne za pobjedu bile izmjene

Minimalan trijumf

Karačić smatra da su ključne za pobjedu bile izmjene

A. Čaušević

Široki Brijeg se na pobjednički kolosijek vratio minimalnim trijumfom nad Olimpikom.

U izjavi poslije utakmice trener domaćih Toni Karačić smatra kako su ključne za pobjedu bile izmjene.

"Ovo je jako bitna pobjeda za nas, upisali smo vrijedna tri boda. Moram priznati kako igra nije bila na onoj razini na kojoj želim gledati svoju momčad. Sigurno je traga ostavila i stanka zbog koronavirusa. Olimpik je organizirano stajao na terenu, branio se i nismo znali adekvatno odgovoriti. Nismo imali pravi ritam, kasnili smo u odlukama, poglavito u onim situacijama koje zahtijevaju brze odluke", rekao je Karačić.

"Ulaskom Alena Jurilja, Bože Vukoje i Stipe Jurića dobili smo na svježini, malo podignuli ritam i na kraju spretno došli do gola iz prekida", dodao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni ispit za Široki Brijeg je gostovanje Zrinjskom u Mostaru. Taj susret igrat će se u srijedu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi