Široki na Koševo dolazi po pobjedu: Već smo ih pobijedili, ne vidim razloga da to ne ponovimo

Trener Karačić optimističan pred derbi

Široki na Koševo dolazi po pobjedu: Već smo ih pobijedili, ne vidim razloga da to ne ponovimo

Midhat Šljivak

Sarajevo i Široki Brijeg u subotu na Koševu igraju derbi meč 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pred ovaj meč na press konferenciji govorio je trener tima sa Pecare Toni Karačić.

On ističe kako Širokobriježani na Koševo dolaze po pobjedu.

"Imali smo dovoljno vremena za kvalitetnu regeneraciju. Za derbi na Koševu na dispoziciji su svi igrači osim ozlijeđenog Josipa Majića. Igrači su željni utakmica, a ovo je derbi koji uvijek nosi posebnu draž. Od svojih igrača očekujem kvalitetnu izvedbu i siguran sam kako se možemo nadati najboljem, odnosno pobjedi", rekao je Karačić i nastavio je:

"Potpuno zasluženo smo na drugom mjestu. Igramo lijep i dopadljiv nogomet i naša pozicija nije nikakvo iznenađenje. Uostalom, kada sam i došao u klub, rečeno mi je kako Široki Brijeg uvijek puca na najviše rezultate. Borba za vrh ide uz ovaj klub. Na Koševu igramo prvo od 10 finala. Vjerujem u našu kvalitetu".

Na kraju je zaključio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo protiv momčadi koja je zasluženo na prvom mjestu. Do sada su pokazali najviše i nema potrebe govoriti o tome kako su oni oslabljeni neigranjem nekih igrača. I dalje su vrlo kvalitetna momčad. No, već smo ih pobijedili i ne vidim razloga da to ne ponovimo. Idemo po tri boda“, poručio je Karačić.

Meč Sarajevo - Široki igra se u subotu od 17 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Pobjedio si zahvaljujući Hebiboviću i Handžiću koji su zicere promašili. Sad ćeš da dobiješ po vagini škutore.... J.......M te Lištico ...!!!!!
8 8
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Samo lagano drug - 8
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije