Izvini, ali žurim: Messi "eksplozivnim" driblingom prošao pored Kroosa kao da ga nema

Fantastičan potez Argentinca

Izvini, ali žurim: Messi "eksplozivnim" driblingom prošao pored Kroosa kao da ga nema

A. Čaušević

Toni Kroos je uz Viniciusa Juniora bio najbolji igrač Real Madrida u pobjedama nad Liverpoolom i Barcelonom.

U El Clasicu je uspio i matirati Andrea Ter Stegena iz slobodnog udarca. Istina, gol je stigao uz dosta sreće nakon što se lopta odbila od igrača Barcelone.

Na kraju utakmice Nijemac je izabran za najboljeg pojedinca najveće utakmice španskog fudbala jer je najzaslužniji za zaista velika Realova tri boda.

Ipak, Kroos je bio žrtva eksplozivnog Messijevog driblinga koji pokazuje da je Argentinac i dalje nezadrživ u "jedan na jedan" situacijama.

Veznjak Kraljeva je krenuo da oduzme loptu Messiju, što je Barcin kapiten jedva dočekao, "ispalio" se i prošao kao da Kroosa i nije bilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U nastavku te akcije igrači Barcelone su tražili penal, ali sudija Gil Manzano se nije oglasio. To je samo jedna od situacija zbog kojeg su Katalonci kivni na Manzana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

seyof1
Mesi mu rek'o "izvini, ali zurim" Kros odgovorio "hajde ti pozuri, odoh ja malo odmoriti, valja mi igrati ligu prvaka"
12 5
Skopidoo
Hahaha ovaj Causevic nikad nece prezalit da ih je Real naguzio u obe utakmice
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi