Toni Kroos propušta narednih nekoliko utakmica

Povrijedio se u duelu s Betisom

Toni Kroos propušta narednih nekoliko utakmica

E. Škorić

Nogometaš Real Madrida Toni Kroos povrijedio se u meču protiv Betisa.

Real je u spomenutom susretu slavio s 3:2, a Kroos je zadobio povredu mišića lijeve noge, pa će neko vrijeme biti izvan terena.

Nije poznato koliko će biti odsutan, ali španski mediji su objavili da će njemački reprezentativac propustiti mečeve u naredenih dvije do tri sedmice.

To znači da neće igrati u srijedu protiv Valladolida i Levantea u nedjelju, niti za Njemačku u oktobarskim mečevima u Ligi nacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je jako važan i za Real i za Njemačku, ali sreća u nesreći je da i jedni i drugi tek počinju sezonu i da nemaju pretjerano teške rivale u narednih 15-ak dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi