Želja svakog trenera kao igrač, a žene kao muškarac: Može imati šta želi, a sam sebi pegla odjeću

I to na slobodan dan

Želja svakog trenera kao igrač, a žene kao muškarac: Može imati šta želi, a sam sebi pegla odjeću

A. Čaušević

Muškarci koji obavljaju kućanske poslove imaju veliki plus kod svake žene, to je slučaj i sa čovjekom koji bez sumnje može ponijeti epitet najnormalnije fudbalske zvijezde današnjice. 

Prema nekim procjenama na svojim bankovnima računima ima 50-ak miliona eura, ali ga to ne spriječava da vodi život normalnog čovjeka, pa čak i sam sebi pegla odjeću. 

Kao igrač jedan je od najboljih ikada na svojoj poziciji. Zbog stila igre, discipline i profesionalizma nema tog trenera koji ga ne bi želio imati u svom timu.

S obzirom koliko nastoji da vodi diskretan, miran život i mnoge žene bi ga poželjele za muža, a tu sreću ima već sedam godina ima 31-godišnja Jessica Farber.

Toni Kroos je u životu postigao sve što je mogao sanjati. Međutim to ga nije promijenilo kao osobu. I dalje je s obje noge čvrsto na zemlji.

Oglasi

Nakon što su u srijedu eliminisali Barcelonu u Kupu Kralja fudbaleri Reala su u četvrtak imali slobodan dan. Kroos je na društvenim mrežema objavio kratki snimak kako je proveo slobodno vrijeme. 

Naime, sjajni njemački veznjak je pokazao da tokom slobodnog dana obavlja određene kućanske poslove poput peglanja odjeće. 

Iako je na početku imao određenih problema, te se umalo obržio, pokazao je da zna baratiti s peglom pa skoro kao i sa fudbalskom loptom.

Kroosa je oduvijek hvalila skromnost i poniznost. Iako je planetatno popularan život na visokoj nozi mu nikada nije bio atraktivan. 

Poznat je po tome da je jedini u svlačionici Reala koji sam sebi čisti kopačke, dok se primjera radi brojnim drugim igračima Reala prigovara zbog raskošnog i bahatog načina življenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, 33-godišnjaku ugovor s Realom ističe na kraju sezone. Mnogi su mišljenja da će nastavak saradanje biti stvar formalnost, ali produženja još uvijek nema. 

Kroos je suprugu Jessicu oženio 2015. godine. Do sada imaju troje djece, kćerkicu Amelie te sinove Leona i Fina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi