Toni Šunjić produžio ugovor s Dinamom iz Moskve!

Ostaje u Rusiji

Toni Šunjić produžio ugovor s Dinamom iz Moskve! · Saznajemo

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Toni Šunjić bio je meta mnogih špekulacija da će ovog ljeta promijeniti sredinu.

Šunjić je prethodne dvije sezone igrao u dresu moskovskog Dinama s kojim mu je istekao ugovor na kraju ove sezone. Bh. reprezentativac je imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je odlučio ostati u Rusiji.

Naime, kako saznaje SportSport.ba Šunjić je danas produžio ugovor s Dinamom. Bh. fudbaler je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost na produženje saradnje na još jednu sezonu.

Šunjić je prošle sezone za Dinamo odigrao 30 utakmica i postigao je jedan gol. Prije ruskog kluba igrao je za Zrinjski. Kortrjik, Zoryju, Kuban Krasnodar, Stuttgard i Palermo.

Bh. reprezentativac se u prethodnim sedmicama povezivao s nekoliko klubova, a najveći interes za njega pokazali su Panathinaikos i Šturm. No, na kraju je dobio ponudu za nastavak saradnje s Dinamom koju je prihvatio.

Top Komentari

Mirko
Šunka svaka cast .Ja mislim ipak da je Viktorija presudila da Toni ostane u Rusiji?
0 3
gumenakita
Toni sve najbolje,oni te sele vec dugo vremena na neke bezveze destinacije a ti si momak zaradio da igras na vecem nivou sa svojim kvalitetom,To si zasluzio i kao covjek i igrac,sve najbolje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi