Toni Šunjić strijelac u porazu Stuttgarta

2. Bundesliga, 4. kolo:

Toni Šunjić strijelac u porazu Stuttgarta

Bh. reprezentativac Toni Šunjić postigao je pogodak u današnjem porazu Stuttgarta. 

Švabe su u okviru 4. kola njemačke 2. Bundeslige na svojoj Mercedes-Benz Areni ugostile Heidenheim, a konačan rezultat na kraju susreta glasio je 2:1 u korist gostujuće momčadi. 

Na prvi pogodak čekalo se sve do 69. minute. Heidenheim je poveo golom Verhoeka, da bi samo tri minute kasnije stvari na početak vratio Šunjić.

Neriješen rezultat na semaforu je stajao do 76. minute, a za novo vodstvo Heidenheima i ujedno konačan rezultat pobrinuo se Skarke. 

Fejzić je sačuvao svoju mrežu netaknutom u pobjedi Braunschweiga nad Erzgebirgeom (2:0), dok je istim rezultatom Wurzburger bio bolji od Bochuma.

2. Bundesliga, 4. kolo:

Stuttgart - Heidenheim 1:2
Aue - Braunschweig 0:2
Wurzburger Kickers - Bochum 2:0

Potražite više informacija na temu Bundesliga:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi