7

Komentari (7)

EdwinPol
Ovo je provjereno Amarov sudija, kao sto je nekad bio Radosav Vukasovic. Moji Velezovci, gotovi ste a da tekma nije ni pocela. Msm da vas je ovaj vec pokrao u Vrapcicima protiv zeljescara
hzsg
Jedna poruka Veležu, pored ovakvog sudije, i zadnju nadu ostavite u Mostaru, iako ste igrački, organizacijski u ovom momentu iznad malog plavog kluba. Volio bih da grješim, i da se Sabrija promjenio, ali slabe su šanse.
Kasikara
Sta je pitari vec kukate? a nismo ni poceli igrati,standardno ono vase.Vidjet cemo ko je gdje kada sve regularno bude ,ako bude ...posto sada svi znamo nasta ste spremni(primjer skidanje gaca RSu) ..Svako gostovanje ce vam biti na noz ,toga ste valjda svjesni.Ali karma je kucka polako ima Boga sve vidi.
Mictlantecuhtli
Nije nama morz trener nego vama... Kad vec pricas o gostovanjima.. po tradiciji vi ste lopovi, a mi idemo da igramo fudbal.. pa da vidimo ta gostovanja i kako ce ko proc na njima...
nijepoznat
Taceoni
Sve vec receno šta reci
hzsg
Strašno......! Jeli ovo onaj Sabrija što prošle godine nije svirao cist penal za Tuzla CIty na krmetnjaku, svi ga živi ismijavali, pa čak i u željani. Zaista smješno....., umjesto da dobije zabranu, odmah ga staviše da narednu utakmicu svira željani. Eeeeeee, nije ni pocelo a dugogodišnji favorit NSBIH vec dobija vjetar u ledja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti